Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Száraz termések, kiegészítők

Termések, kiegészítők

 

A termések és a különféle kiegészítő elemek nagy meghatározói lehetnek egy-egy dísznek. Teljesen mindegy, hogy művirág összeállításáról beszélünk vagy éppen kopogtatókról és koszorúkról. Ezek segítségével egyedivé és igényessé teheted az alkotásaidat. 

 

Őszi színes kopogtató az ajtóra? Téli havas csoda koszorúként? Minden lehetséges a termések által!

A Made by Palm webáruházban kedvedre válogathatsz a termések és kiegészítők között. Találhatsz lézervágottat, mohát, kagylókat és csigákat, raffiát és egyszerű vagy műanyagból készült szarázterméseket. Ha nem tudod, milyen típusokat érdemes összeválogatnod, ne aggódj, a terméscsomagok leveszik ezt a terhet a válladról. 

 

A Made by Palm blogoldalán tippeket és trükköket találhatsz, amelyek által különleges alkotásokat készíthetsz magadnak vagy éppen ajándékba. Az a jó a száraz termésekben, hogy sokféle hatást elérhetsz velük. Bevonzhatod a lakásba a télies hangulatot, hogy úgy érezd, minta egy fenyveserdőben sétálnál miközben a talpad alatt ropog a friss jó. Vagy éppen elképzeled, hogy a szeretteiddel boldogan beszélgettek vagy éppen iszogattok valami meleg ital mellett. 

 

Természetesen nem csak ünnepi alkalomra készíthetsz valami szépet. Az őszi és a tavaszi dekorációk ugyanúgy divatosak, amivel még csábítóbbá teheted a hazaérkezést. Csak nehogy annyira szuper dekorációt készíts, hogy végül nem akarod majd elhagyni az otthonodat! :)

A webshopban további termékeket találhatsz, amivel még egyedibb lehetsz.

Bátran nézz körül, hiszen a lakkok és festékek és különböző paszták, mint kőhatás paszta vagy mohahatás paszta segítségével további lehetőségeket nyithatsz meg magad előtt. Az antikoló festékekkel vagy gélekkel egyedi, exluzív hatást érhetsz el, alkalmazhatsz műhót is karácsony idején, vagy akár a szalagokkal is kísérletezhetsz. Lesd meg a műnövények termékeit is, biztosan találsz magadnak megfelelő díszítőelemeket.