Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SELYEMVIRÁG, MŰNÖVÉNY

Selyemvirág, műnövény
Olyan selyemvirágokat rendelhetsz a webshopomból, amiket garantáltan szagolgatni szeretnél, mert annyira élethű hatást keltenek. Ezek a darabok tökéletes kellékei bármilyen lakásdekorációnak vagy virágkötészeti alkotásnak. 

A műnövények állandóak és hipoallergének.
A selyemvirágok több okból is megfelelő választások lehetnek, hiszen remek alternatívái az élő, friss virágokkal szemben. Sosem kell attól tartanod, hogy ezek majd elhervadnak, és látványukkal, szagukkal elcsúfítják a helyiséget. Mivel nem hervadnak el, még egy tikkasztó nyári nap után sem kell az állapotukkal törődnöd. 

Fontos tulajdonságuk, hogy hipoallergének, ezért nem kell aggódnod, ha esetleg allergiás lennél a növényekre. Ebből adódóan ajándéknak is szuperek, mert senki számára nem fogsz a műnövénnyel készített alkotással kellemetlenséget okozni. 

Egy örök emlék az esküvőről.
Mindenki imádja a friss, vibráló színekkel és a jó illattal rendelkező virágokat egy esküvőn. Az esküvői dekoráció fontos elemei lehetnek, viszont hátrányuk, hogy ezek a jövőben csak az emlékeidben és néhány fotón fognak szerepelni. A selyemvirágokból készített csokor azonban egy örök ajándék lehet saját magatoknak, amire ránézve bármikor eszetekbe juthat az esküvő és az ahhoz tartozó különleges emlékek. 

Minőségi selyemvirágok bármilyen alkalomra.
A Made by Palm webshopban minőségi alapanyagokból készült selyemvirágokat, műnövényeket találhatsz. Népszerűek a selyemből, a polifoamból készült termékek, de közkedvelt még a real touch technikával gyártott műnövények is. 

Ezek felhasználásával bármilyen alkalmat különlegessé varázsolhatsz, legyen szó céges eseményről, szülinapról, esküvőről vagy éppen egy szürke, esős hétfőről.