Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam

Szia, Millisitsné Balogh Pálma vagyok, virágkötő és kreatív hobby alkotó, valamint 2023 áprilisától a Pálma Virágszalon tulajdonosa. 
Gyerekkorom óta része az életemnek a kézműveskedés, valamint a kert és a virágok szeretete. Ezeket egy ideig hobbi szinten űztem, de idővel ez kevéssé vált, mert hiányzott belőle az emberi kapcsolat és kötődés. Vállalkozóként igyekszem neked értéket adni, és olyan termékkel megörvendeztetni téged, ami szebbé teszi az életedet. 
 
Tudásommal igyekszem mindenkinek a megfelelő tanácsot adni, hiszen pontosan tudom, mennyire bonyolult és összetett lehet a kézműves világ. Teljesen mindegy, hogy kezdő vagy haladó vagy, biztosan találsz majd valami újdonságot, amit utána könnyen alkalmazhatsz a saját alkotásaidnál. 

 

Ezekkel alapanyagokkal és alkotásokkal teheted szebbé a napod.
 
Dekorációimban alapvetően virágkötészeti technikákkal dolgozom, melyekhez a felhasznált alapanyagokat több éve tesztelem, így garantáltan kiváló minőségű terméket kapsz, legyen szó alapanyagról vagy kész alkotásról.
 
Önmagában egy művirágokból álló koszorú például, számomra már tömegtermék érzetét kelti, de biztos vagyok benne, hogy mindenki más is inkább az egyedire vágyik. Pontosan ezért a készítményeket különböző kreatív-hobbi technikákkal egészítem ki, többek között a repesztés, a transzferálás, a bársonyporozás, a rozsdásítás vagy a már sokak által ismert dekupázsolás - csak kicsit magasabb szinten.
 
Sok mindent kipróbáltam már, de a Pentart termékek hozzák azt a minőségi szintet, amit én elvárok. Külön öröm, hogy egy teljesen magyar cégről van szó, akik saját laboratóriumukban fejlesztik ki és állítják elő a termékeiket.
 
Ahogyan azt az elején említettem már, a kert is fontos számomra, de természetesen csakis kreatívan. :-D Azaz ott is megpróbálok sok egyedi megoldást kipróbálni, megcsinálni, mint például a vertikális vagy raklap kertészkedés.
Hiszem, hogy a kertünk, vagy ha az nincs, akkor a teraszunk is megérdemli a törődést és azt, hogy időnként kicsit feldíszítsük akár csak egy hangulatos égősorral.

 

 
Mitől lesz a Made By Palm az ami - avagy milyen a fűszerezés?!
 
Amiről még szeretnék néhány mondatban írni - ami része a Made By Palm-nak - az az értékmentés, átalakítás, újrafelhasználás.
Nagyon szeretek ócskapiacra járni, ahol kincseket lehet találni - nem is gondolnánk mennyit. Élvezettel viszem haza őket, mert érték! Maga a szó számomra elsősorban azt jelenti, hogy meg szeretném menteni az adott tárgyat. Van, hogy valami azért lesz érték számunkra, mert valamilyen emlék fűz hozzá, ezért megtartanánk, de inkább kicsit más köntösbe öltöztetve.
Ehhez találsz nálam ötleteket, megvalósításhoz leírásokat - ha szeretnéd magad új ruhába öltöztetni az adott tárgyat - már átalakult, akár új funkciót kapott termékeket is, de természetesen megtiszteltetésnek veszem ha valaki rám bízza ezt a nemes feladatot.
 
Szeretek és szeretnék adni az embereknek. Kinek egy élményt vagy csak alapanyagot, kinek tudást is. Bízom benne, hogy sok emberrel meg tudom osztani a fent írtakat.
Várlak szeretettel az alábbi helyeken is amennyiben szeretsz magad is kreatívkodni, érdekelnek az újdonságok, de akkor is ha csak szeretsz szép képeket nézni vagy csupán csak kikapcsolódnál kicsit.
 

   
 
Szép napot,
Pálma