Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KOSZORÚK, ALAPOK, TÁLAK, KASPÓK

Koszorúk, alapok, tálak és kaspók
Ideje feldíszeni az ajtót vagy éppen beköszöntött a karácsony, és szükség van egy adventi koszorúra? Pontosan tudom, milyen nehéz megfelelő dekorációt keresni, hiszen sok mindennek stimmelnie kell: a méretnek, a színárnyalatoknak, az anyagoknak. A kényelmes otthon a részletekben rejlik, abban, hogyan alkalmazod a textíliákat, a világítást, a lakásban található növényeket és az egyéb dekorációs elemeket. A lakásdekoráció ráadásul nagyon sok mindent elárul rólunk, ezért ha számodra fontos, hogy a vendégeid mit gondolnak rólad, még ezzel is számítanod kell. 


Asztalra, ajtóra - vidám koszorúk mindenkinek
A legismertebb koszorúalapok közé tartozik a hungarocell, a szalma, a moha valamint a vessző. Ezekkel aztán azt csinálsz, amit szeretnél, a határt csak a fantáziád szabhatja meg. 

Ragasztással vagy tűzéssel tudod felhelyezni a különféle díszítőket. Erre a célra használhatsz boltban kapható szárított terméseket és virágokat, fából készített kisebb elemeket (például szívecske, csillag, betűk), selyemvirágokat, de a természetben felszedett termények is mutatósak lehetnek. 

Akár még gyertyát is felhelyezhetsz a megfelelő talpazat használatával, így az adventi koszorúd egyedi, kézzel készített lehet.

A kaspók élettel tölthetik meg a teret.
A rosszul elrendezett növények zsúfolt, rendetlen hatást kelthetenek. Nem csak kertészeti szempontból fontos tehát az elredezésük, hanem esztétikailag is figyelembe kell venni a teret, a növény színét és mintázatát, valamint a kaspót is.

Válogass bátran a webshop termékei közül, és készíts magadnak egy szuper dekorációt!