Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Festékek, kreatív hobbi

Festékek, kreatív hobbi
A festékek egyik alkotó felszeréléséből sem hiányozhatnak, hiszen egy olyan kreatív alapanyagról van szó, amelyet széles körben felhasználhatsz. Szinte minden felületre tudsz magadnak megfelelő festéket találni, mint például papírra, textilre, fára vagy műanyagra.

A Made by Palm webshopban több különféle médiummal találkozhatsz. A nálam megtalálható termékeket bárki tudja alkalmazni, legyen szó teljesen kezdőről vagy profi alkotóról. Találd meg a projektedhez a megfelelő árnyalatot, és készíts valami szépet saját magadnak vagy ajándékba! 

Akril, vízfesték és olajfesték
A vízfesték, az akril és az olajfesték az egyik legkeresettebb médiák közé tartoznak, hiszen ezek bárki számára könnyen beszerezhetők, ráadásul sok tudásanyag érhető el róluk mind az interneten, mind könyvekben. 

A webshopomban különféle akrilfestékek közül választhatsz. Ez a típus különleges előnnyel bír, ugyanis az olajfesték és az akvarell több pozitív tulajdonsága is megtalálható benne. Mivel ezek festékek gyorsan megszáradnak és vízben oldódnak, a munka folyamán nem kell sokat várnod a rétegek felvitele közt. 

Ideje összeragasztani!
Ha már kivágtad és lefestetted, akkor ideje összeragasztani, hogy a projekted végre kész formát öltsön! A webshopban található hobbiragasztók megfelelnek erre a feladatra, válogass bátran a különféle kiszerelések között. 

Csillogás vagy matthatás? - Használd a lakkokat!
Utolsó simításként el kell döntened, hogy az elkészült alkotásodnak csillogó vagy matt felülete legyen. A különféle lakkok adják meg ezt a hatást, és alkalmazásukkal sokat változtathatsz a projekted küllemén. Természetesen nem kötelező ezeket használni, viszont érdemes tudnod, hogy a lakkok a megjelenés mellett még a festék állapotát is meg tudják védeni.