Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Díszíthető tárgyak

Díszíthető tárgyak
Ha úgy döntöttél, ideje végre feldobni azt az üres nappalisarkot, akkor a különféle díszíthető tárgyak remek lehetőségeket kínálhatnak. Egy-egy boltban vásárolt műanyag és márkajelzéssel ellátott teásdoboz inkább olcsó és zsúfolt hatást kelthet a szobában, de egy megfelelő színnel lefestett, stílusban megegyező dekorációs elemekkel ellátott teásdoboz már jóval esztétikusabb lehet.

A webshopban találsz még ehhez hasonló praktikus tárgyakat, amiket aztán a saját stílusodra formálhatsz. Válassz a fából, a hungarocellből, a styroporból és az MDF-ből készült termékek közül. 

Vászontáska ajándékba a környezettudatos életmódhoz.
Egyre fontosabbá válik számunkra a környezetvédelem, ezért sokan a legelső lépést a műanyagszatyrok elhagyásával kezdik. Ráadásul a különféle törvényeknek köszönhetően a műanyag- és papírtáskákat már nem adják ingyen, ezért egy vászontáska beszerzésével nem csak a környezetért tehetsz, de még spórolhatsz is rajta.

A személyiségedet azonban itt sem kell feladnod. Egy vászontáskát a festéstől kezdve a ragasztáson át sokféle módon díszíthetsz, akár hímezhetsz is rá. Egy ilyen kézzel készített táska remek ajándék lehet bárki számára. 

Akár még egy kisgyerek is örülne neki, hiszen a kedvenc szuperhősével vághat fel az iskolában. 

Készíts adventi koszorút az ünnepekre.
A kisebb, fából, hungarocellből vagy műanyagból készült tárgyakat ragasztással vagy tűzéssel felhelyezheted egy készülő ünnepi koszorúra. Ezzel egyéniséget adsz nekik, ráadásul a festékek és a lakkok használatával még extrább dolgokat készíthetsz. A csillagokhoz és a szívekhez választhatsz még a száraz termésekből is.